Velkommen til bloggen min, her inne finner du litt om meg og mine håndarbeidshobbyer,tanker om stort og smått og ellers litt om min lille famile her på vår store klode:O)) Blir alltid veldig glad om dere legger igjen en hilsen så jeg kan se hvem som er innom, lån gjærne oppskrifter eller en ide men koselig om du linker til meg da også <3<3<3

søndag 8. februar 2009

Ny Symaskin!!!!

Nå ser det ut til at jeg begynner å få taket på litt mer av denne bloggeverden, tar lengre tid når en skal lære seg det meste på egen hånd,men det er spennede og artig og prøve ut nye ting med pc.een min.

Kjøpte meg ny symaskin i januar og er veldig fornøyd med min Janome,driver og prøver ut den med mitt siste syprosjekt som er voksiposer til to små barnebarn som er ventet i familien snart, det er første gang jeg syr slike poser så det er spennende.....!!!(``,)

Lagde meg et mønster av en pose jeg har kjøpt til et barnebarn for seks år siden og som nå er tatt i bruk av barn nummer tre som kom til verden i 2/1-09. så da ønsket jeg å prøve meg på å sy til dem neste som kommer.Veldig artig å ha så mange barnebarn!!

Jeg skal prøve å få lagt ut noen bilder av voksiposene som er under produksjon her på siden min og selvfølgelig et bilde av min nyinnkjøpte Janome symaskin....!!!! c``,)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar