Velkommen til bloggen min, her inne finner du litt om meg og mine håndarbeidshobbyer,tanker om stort og smått og ellers litt om min lille famile her på vår store klode:O)) Blir alltid veldig glad om dere legger igjen en hilsen så jeg kan se hvem som er innom, lån gjærne oppskrifter eller en ide men koselig om du linker til meg da også <3<3<3

onsdag 11. mars 2009

Venter på Vår og få flytte ut i hagen!!!
Snødekt hage i mars!
Snekkerbesøk i borettslagsleiligheten min.

Ja da, akkurat slik så det ut etter at snekkere fra borettslaget kom og skiftet ut min gammle terasse. Jeg må inrømme at jeg ble litt sjokkert da jeg kom heim fra jobb og fikk se at dem hadde vingeklippet klatrerosa mi , sørget og var trist noen dager etter dette men nå har jeg godtatt det.
Snekkerne måtte rive den gammle verandaen og få satt opp ny, da det viste seg å ha vært brukt treverk som ikke var impregnert i to av borettslagets mange rekkehus og det var begynt å gå råte i dem.
Og i et av disse to rekkehusene bodde altså jeg og min forhenværende flotte klatrerose. Har lagt noen einekvister over for og være litt snill med den, for og se om den vil begynne og vokse og blomstre til glede for meg og alle andre som blir glade av å ha dem på sommerbesøk med sin skjønne fargeprakt.
Snekkergutta trøstet meg og sa at den kom til og vokse seg stor og fin igjen men det blir nok ikke dette året og kanskje ikke neste heller tenker jeg?
Noen som har erfaring med klatreroser som er klippet helt ned? Greier de seg og hvor lang tid tar det før dem gir blomster igjen???
Snekkergutta skulle komme med en bukket fra egen hage til meg i sommer til trøst.
Ja, ja tiden vil vise og verden går tross alt videre, sommeren kommer vel med nye muligheter og gleder i hagen og ikke minst ute på min nye veranda:D
Nattblogging i noen seine nattetimer går også an å kose seg med når søvnen er litt i utur og går sykemeldt.
Mye posetiv lesing å fylle sjela med til natten, i de mange fine og kreative bloggene dere andre skriver og deler i denne bloggverden.

Flere sørge bilder av min flotte klatrerose.


Klatrerosa mi som ble skamklippet.


Sy navn og kanskje nytt kamera.

Artig og sy navn og bokstaver med min nye Janome!!!!!!
Mitt neste ønske og mål er og anskaffe meg et nytt og bedre kamera!
Eller er det et fotokurs som trengs kanskje?... :D

Besta produktet mitt.