Velkommen til bloggen min, her inne finner du litt om meg og mine håndarbeidshobbyer,tanker om stort og smått og ellers litt om min lille famile her på vår store klode:O)) Blir alltid veldig glad om dere legger igjen en hilsen så jeg kan se hvem som er innom, lån gjærne oppskrifter eller en ide men koselig om du linker til meg da også <3<3<3

torsdag 3. desember 2009

Juleverksted og besøk.

Blåtimen er veldig fredfull og vakker i denne advent og førjulstiden........
Og Hus-Nissene er på plass både her og der.......

Så tenner vi det første lys i kveld. Vi tenner det for glede. Det står og skinner for seg selv og oss som er til stede. Så tenner vi et lys ikveld, vi tenner det for glede........
Som er skrevet så vakkert av Inger Hagerup.


Jeremias og Matilde i full konsentrasjon på juleverksted og kosedag hos Mormor......
Her er adventsappelsinene ferdig.......
Matilde har laget fin pynt til å henge på juletreet.......
Matilde brukte like godt hele stempelputa i et litt ubevoktet øyeblikk, men fint ble det jo......
Jeremias er i sving med å putte nelikker i adventsappelsina si........
Matilde ser ut til og være svært fornøyd med juletrepynten sin etter hvert......
Koselig med besøk av barna og pusle og leke litt,koselig også og sette frem litt nisser og lys og komme i julestemning.
Har ikke hatt så mye tid til blogging men er ofte og besøker dere og koser meg veldig med alt det kreative dere blogger om.
Har vært på sykehus og lege og diværse med min far som for tiden sliter med et øye som han har hatt blodpropp i tidliger og som igjen er blitt veldig vondt.
Og dette blir det jo noe turer av hos leger og spesialister av, i håp om å redde øyet og få vekk smertene eventuelt med laserbehandling. Synet kan han ikke få tilbake på dette øyet men han ser da heldigvis litt på det andre slik at han kan lese og følge litt med på TV ,og godt er nu det.
Jeg er da heldig vis ganske frisk og oppegående selv en periode og det er jeg jo takknemmelig for, men jeg må vel legge lista litt lavt med vasking og baking og slikt til jul da kanskje.
Men kosen må jeg ha med meg og det gjorde jeg virkelig når vi kosa oss med julepuslerier jeg og ungene nå i adventshelga.
Jeg er veldig glad over at dere er innom meg og gir meg oppmuntrende kommentarer fordi om jeg ikke har hatt så mye tid til og kommenter hos dere og heller ikke er så flttig til og legge ut innlegg på min blogg.Så tusen takk for det,og dere skal vite det varmer.
Husk og kos dere og nyt den blå timen og ellers alt som er godt i denne førjulstiden dere også mine kjære bloggvenner!!!
Klem fra Jorid!!!