Velkommen til bloggen min, her inne finner du litt om meg og mine håndarbeidshobbyer,tanker om stort og smått og ellers litt om min lille famile her på vår store klode:O)) Blir alltid veldig glad om dere legger igjen en hilsen så jeg kan se hvem som er innom, lån gjærne oppskrifter eller en ide men koselig om du linker til meg da også <3<3<3

fredag 10. desember 2010

Babyteppe i mykt melkefibergarn.


Mykt og deilig babyteppet er ferdig, jeg har strikket det av Viking melkefibergarn og på pinner nr.3.1/2.
Jeg er nemlig blitt stolt bestemor igjen til en gutt som ble barnebarn nr.9.nå i oktober.Skal legge ut bilde her etter hvert av denne hjerteknuseren også:))
Dårlig bildekvalitet da det er så dårlig med lys på denne årstiden og en utfordring for en amatørfotograf som meg:)))
Ønsker alle ei fin adventshelg!!!!
                                                        Klem fra JORID!!!!!

11 kommentarer:

 1. Så fint teppe!
  Gratulerer med nok et barnebarn! Stas, gleder meg til å se bildet av nurket! Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer!!! Så hyggelig, og sannelig har du noen også;) Her ventes to til på våren, så da har jeg 4, og jeg tror ikke det kommer flere:O)
  Nydelig teppe, det så mykt og godt ut!
  Kos deg denne helga, jeg kjenner senga kaller;) klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 3. Det må da være mykt til en baby!
  Jeg har lenge lurt på hvordan de lager melkefibergarn...
  Ha det bra!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nyfødt barnbarn .Spennende garn,har ikkje hørt om det før.

  SvarSlett
 5. Gratulerer i massevis med nytt barnebarn. Så deilig teppe. Ha koselige dger. Klem :O)

  SvarSlett
 6. Hej Jorid !

  Gratulerar till ännu ett nytt litet barnbarn , nr:9 det är inte dåligt det. Men barnbarnen de skänker en massa glädje.

  kramiz till dig och ha en underbar helg

  SvarSlett
 7. Gratulerer med enda eit barnebarn :) Så mjukt og godt teppe du har strikka til det. Det blir godt å ha. Ynskjer deg ei fin helg :)

  SvarSlett
 8. For en vakker og levende header du har fått deg!
  Gratulerer med nytt barnebarn som får et vakkert teppe !Disse barnebarna er vår glede !
  Ha en vakker adventstid!
  Klem fra bestemor!

  SvarSlett
 9. Takk for koseleg kommentar :) Eg strikka nokre skjorter til bestemorguten når han vart fødd, og då kjøpte eg vanleg bebymerinoull både på europris og på nille. Det var rimeleg og heilt ok. I ein nettbutikk som heiter Nøstebern, vil du nok finna garn som er spesielt laga for baby, men det er nok ein anna pris og. Og den merioulla som eg har spunne kostar jo og litt, på grunn av at det er ein lang prosess å spinna garn. Ynskjer deg ei god førjulstid :)

  SvarSlett
 10. Hei.Gratulerer så mye.Kos deg masse med den lille de blir så fort stor.Nydelig babyteppe.Kjempe fint.Det så så deilig å mykt ut.Nydelige farger.Ønsker deg en riktig fin førjulsuke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett