Velkommen til bloggen min, her inne finner du litt om meg og mine håndarbeidshobbyer,tanker om stort og smått og ellers litt om min lille famile her på vår store klode:O)) Blir alltid veldig glad om dere legger igjen en hilsen så jeg kan se hvem som er innom, lån gjærne oppskrifter eller en ide men koselig om du linker til meg da også <3<3<3

tirsdag 15. juni 2010

Enda en fargeklatt:)))


Prøver og rette opp feilen på skriften i dette inlegget.
Jeg husker ikke ordrett lenger hva jeg skrev i det forrige så dette blir noe kortere tenker jeg:)
Jeg ble veldig betattt av de stilige og flotte PC trekkkene inne på bloggen til Tovepia her i vinter og var og kjøpte meg lyst Fritidsgarn og planla og lage ei slik stilig veske med blonder på som Tovepia.
Jeg la freidig opp 155.masker og strikket rillestrikk i lysgrått noen omganger, men akk og ve kor æ kjeda mæ og kor laaaaang ein omgang virka, og tilslutt ble den bare liksom liggende i strikkekurva ved TV stolen leeeeenge og jeg vurderte virkelig å gi opp det hele.
Fikk så en liten ide om å prøve med en skarp farge først, og da ble det fart på strikkinga og alt ble liksom så mye artigere, lekte meg videre til veska var fiks ferdig.
Men om dere går inn på Tovepia sin side og ser på drømmeveska så skjønner dere at jeg må le av meg selv. Men er både glad og fornøyd med at jeg fullførte arbeidet da og at veska ble ferdig selv om resultatet ikke ble som først tenkt:)))))
Sånn er det med meg noen ganger, blir ikke alltid slik som jeg ser for meg og drømmer om i mitt hode(Lurer på om det kan ha noe med tålmod å gjøre:), men veska ble da grei nok den:) Men noen ganger kan jeg overaske meg selv.... så kanskje til vinteren blir det et nytt forsøk på ei lys og stilg ensfarget PC-veske.
Fargerik ble den iallefall og PCeen passet som fot i hose i veska :))))
Ha en fin uke dere også!!!!

Klem fra Jorid!!